Mikrolån

Når du er en virksomhed i små virksomheder på jagt efter kapital, er der flere smarte grunde til at henvende sig til almennyttige långivere. Disse långivere går ud over at yde små lån til iværksættere og giver nogle fordele, som traditionelle långivere ikke har:

1.Fortjeneste er ikke deres mål. Mange mikroudbydere kaldes mission-fokuserede eller mission-baserede långivere. De tilbyder lån fra offentlige eller nonprofit-programmer, der er beregnet til at hjælpe dårligt stillede samfund, herunder områder, der kæmper økonomisk. Nogle mikroudbydere opererer også internationalt og hjælper iværksættere i udviklingslande.
2. Mikrolåns tilbyder typisk lån på 50.000 dollars eller derunder til startups og andre småskalaforretninger. Nogle giver større lån til mere etablerede virksomheder.
3. Mange mikrolånere og nonprofitorganisationer giver pro bono-rådgivning og -uddannelse, herunder hjælp til små virksomheder med at opbygge kredit.

Når du overvejer disse långivere, skal du huske, at mikrolån har begrænsninger. Fordi mange nonprofitorganisationer er afhængige af tilskud, donationer eller offentlige garantier eller tildelinger, er antallet af lån, de tilbyder, og det beløb, du kan låne, begrænset. Finansieringsbegrænsninger kan også betyde strenge låntagerkrav. Og mange nonprofitorganisationer opererer kun i bestemte stater eller regioner.

Verdenen for finansiering af små virksomheder har ændret sig meget i de sidste flere år, da traditionelle långivere som banker har fokuseret mere på større mere etablerede små virksomheder med behov for større lånebeløb. I dag er mange banker tilbageholdende med at udstede lån under $ 100.000 eller låne til en virksomhed, der ikke tjener 1 million dollars eller mere i årlige indtægter af flere årsager.

Da den gennemsnitlige lånestørrelse for et typisk banklån fortsætter med at stige, forbliver de mindste små virksomheders behov fortsat beskedne til sammenligning. De fleste långivere, inklusive dem, der er en del af SBA-lånegarantiprogrammet, betragter en lånestørrelse under $ 50.000 som et mikrolån. Heldigvis er der adskillige online-långivere såvel som ikke-kommercielle mikro-långivere, der regelmæssigt arbejder med låntagere på udkig efter lånebeløb så små som $ 5.000 til $ 50.000.

Ikke-kommercielle mikro-långivere fokuserer på små virksomheder, der har potentialet til at give en økonomisk indvirkning i samfundet eller virksomheder, der kan udnytte de mindre lånebeløb til en stor indvirkning i deres virksomheder. Disse ikke-kommercielle mikroudlånere inkluderer ofte meget gunstige lånevilkår sammen med meget lav eller endda ingen renter, sammen med rådgivning og vejledning til at hjælpe virksomhedsejere med at opbygge en succesrig forretning.