Kassekredit

Kassekredit understøtter behandling af kontanttransaktioner indefra og ud af virksomheden og følgende operationer:

udbetaling af lån i forskellige valutaer, kontant og direkte på låntagers bankkonti

direkte accept af kontante betalinger ressourceoverførsel mellem filialer, kontantborde og statskasse

Modulet understøtter en mulighed for fleksibel styring af valutakurser og valutaer fra brugersiden med automatisk beregning af valutakursforskelle, der udelukker muligheder for økonomiske tab. Valutakurserne kan indtastes på et dagligt niveau, og dataene for hver sidste dag gemmes automatisk til historisk reference. Alle transaktioner, inklusive valutakursdifferencer, bogføres automatisk i hovedbogen og matches på foruddefinerede konti og kan øjeblikkeligt ses i strukturerede rapporter, der er genereret med Dynamic Report Generator (DRG).

Med dokumentoverensstemmelsesplatformen (DDC) implementeret på dette modul genereres automatisk handling efter hver transaktion foruddefineret udskriveligt dokument, der skal tjene som bevis for udført transaktion, leveret til den anden part i en hard kopi.

 

For at få et titellån skal du have egenkapital i din bil. Mange långivere kræver, at du ejer bilen fri og klar, hvilket betyder, at du ikke har et udestående lån på bilen.

Når du er godkendt til et lån, giver du långiveren titlen til din bil. Selvom du kan fortsætte med at køre din bil, kan nogle långivere muligvis installere en GPS-enhed til at spore den. Nogle gange laver de også en kopi af dine nøgler. Begge disse taktikker kan hjælpe långivere med at tilbagetagne din bil, hvis du misligholder lånet.