Forbrugslån

Et forbrugerlån er enhver form for lån eller kreditlinje, som en forbruger modtager fra en kreditor. Almindelige forbrugerlån er boliglån, autolån, kreditkort, personlige lån, studielån, boligkapital og HELOC-lån. Typer af forbrugerlån Boliglån Et prioritetslån er et lån, der bruges til at købe et hjem. Låntagere lægger typisk en lille procentdel af købsprisen kontant, og den resterende saldo finansieres gennem en bank eller et udlånsinstitut. Der tilbydes et prioritetslån til låntagere, der opfylder visse kreditværdier og indkomstkrav, der er fastsat af långiveren.

Der er mange typer af boliglån til rådighed. Et prioritetslån har normalt en lang lånetid på 15 – 30 år på grund af det store beløb, der er lånt. Et 30-årigt fastforrentet prioritetslån er den mest almindelige låneperiode. Der er kortere fastforrentningsbetingelser og realkreditlån med regulerbar rente findes også. Sammenlign prioritetsrenter og tilbud nu Hjem egenkapitallån Hvis du har et prioritetslån, og dit hjem er mere værd end pantebalancen, så har du en egenkapital. Du kan bruge den kapital, du har i dit hjem, til at sikre dig et lån, der kaldes et andet prioritetslån. Dette lån er sikret af dit hjem og leveres med lave renter. En kredit på hjemmebaseret kapital, eller HELOC, fungerer som et kreditkort.

Du får en kreditlinje og debiteres kun renter på det beløb, du låner. Kontroller hjemmets egenkapital lånesatser Personlige lån Personlige lån er usikrede lån, der gives til forbrugere med korte lånevilkår, normalt mellem 18-60 måneder. Rentesatser på personlige lån er normalt højere end sikrede lån som boliglån, men lavere end kreditkort. Fra ferier til at starte en virksomhed kan låntagere bruge et personligt lån til at foretage ethvert køb, de ønsker. Refinansier lån Når du får et nyt lån til at betale af, kaldes et eksisterende lån refinansiering. Du kan refinansiere de fleste typer lån, men refinansiering af prioritetslån er den mest almindelige.

Der er mange grunde til, at man ønsker at refinansiere deres lån. Normalt er det at få en lavere rente eller en månedlig betaling. Du kan ikke refinansiere kreditkortgæld, men du kan foretage en balanceoverførsel. En balanceoverførsel er, når du får et nyt kreditkort og overfører saldoen fra dine gamle kort. Se om du er kvalificeret til at refinansiere dit lån Autolån Et køretøj er ofte det næststørste køb, som de fleste forbrugere foretager. Det er bare ikke muligt for de fleste at betale kontant for et værdiforringende aktiv som en bil. Så mange mennesker bruger et autolån til at købe og finansiere en bil. Auto lånevilkår er normalt mellem 36-60 måneder og har en fast rente.

Rentesatsen vil være meget lavere, når man køber en ny bil, der er finansieret af forhandleren. Brugte biler har højere renter, der er baseret på forbrugernes kredit score. Kreditkort Et kreditkort er en af ​​de mere populære typer forbrugerlån. Et kreditkort er en kreditlinje, som du kan låne fra og foretage små månedlige betalinger i retning af principbalancen. Rentesatserne for kreditkort er typisk ret høje, men du debiteres kun renter på det beløb, du låner. Hvis du er i stand til at betale den fulde saldo hver måned, betaler du overhovedet ingen renter. Uddannelse af studielån er dyre, hvorfor mange studerende får et studielån til at betale for college. Disse lån bakkes undertiden af ​​den føderale regering, hvilket gør dem lette at kvalificere sig til, selvom du ikke har nogen kredit. Studielånbetalinger udsættes normalt, indtil du afslutter college. Betalinger kan strækkes ud i et antal år, hvilket gør de månedlige betalinger relativt små. Konklusion… Forbrugerlån bruges til at finansiere dyre køb. Uden forbrugerlån ville mange mennesker ikke være i stand til at købe et hjem eller en bil. Studerende er i stand til at betale for college og er ikke nødt til at tilbagebetale lånet, før de har afsluttet sin skole. Kreditkort er praktisk og er en fantastisk måde at hjælpe med at opbygge kredit.